Ensinäyttö: Joel Herttuan mainiolla videolla reissussa rähjääntynyt yksisarvinen etsii sateenkaaren päätä

17.6.2022 14:48

Hauskaa pride-kuukautta kaikille! Queenin ja Elton Johnin kaltaisten dramaattisten ja teatraalisten nimien jäljissä kulkeva Joel Herttua esittelee Soundin verkkosivujen välityksellä kuukauden teemaan mainiosti sopivan videon, jolla seikkailee vähän totuttua karheampi yksisarvinen sateenkaaren päätä etsimässä. Katso ylempää!

Yksisarvinen-single enteilee Joel Herttuan debyyttilevyä, joka julkaistaan lokakuussa. Yhtye kertoo tiedotteessa laulun käsittelevä niitä tuntemuksia, kun elämä on ajautumassa umpikujaan ja jostain on löydettävä uutta voimaa.

”Kaikki tuntevat tilanteen, jossa usko ja rohkeus meinaavat loppua, eikä järkevää ratkaisua tilanteeseen ole nähtävissä. Elämä ei tosiaan aina mene niin kuin on suunnitellut. Näissä tilanteissa me länsimaiset, maallistuneet suorittajat tarvitsemme universumin kosketusta ja vahvistusta uskollemme. Apuun tarvitaan maagista voimaeläintä, Yksisarvista”, yhtye kertoo.

Joel Herttuassa musisoivat Pimeys-yhtyeestä tuttu Joel Mäkinen, Tuomas Wäinölä, Paul Elias, Heinimari Herkkola ja Anssi Nykänen. Orkesterin Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-profiili täältä.

Lisää luettavaa