Ensinäyttö: Tuomo Prättälän ja Markus Nordenstrengin We’re Not Buying It on kunnianosoitus sielukkaille protestilauluille

19.8.2022 09:42

Tuomo & Markus -voimaduo julkaisee 14. lokakuuta uuden Game Changing -albuminsa. Tänään levyltä on julkaistu Los Angelesissa, Minneapolisissa ja Helsingissä äänitetty single We’re Not Buying It, jonka kylkeen kuvattu studiolivevideo saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Tuomo Prättälän ja Markus Nordenstrengin lisäksi videolla soittavat trumpetisti Verneri Pohjola, rumpali-pasunisti Juho Viljanen, pedal–steel-velho Miikka ”McGyver” Paatelainen ja basisti Jere Ijäs.

We’re Not Buying It on kunnianosoitus 1960- ja 70-lukujen taitteen sielukkaille protestilauluille. Sanoituksen alkuperäisenä inspiraationa toimi 10 vuoden takainen Occupy-liike, mutta sen voisi kuvitella toimivan aivan yhtä hyvin vaikkapa BLM- tai Elokapina-mielenosoituksissa – missä tahansa, missä iso joukko ihmisiä kokee tulleensa huijatuksi tai kokonaan unohdetuksi valtaapitävien toimesta”, kosketinsoittaja-laulaja-lauluntekijä Prättälä toteaa.

Lisää luettavaa