Ensisoitossa maistiainen Koljosen Tiekiistan uudelta levyltä

14.2.2014 09:37

Koljosen Tiekiista julkaisee kolmannen studioalbuminsa IIII K.A.A.K.K.O. ensi viikon perjantaina. Kuuntele nyt Soundi.fissä ensisoitossa oleva Veke on aina veke jutun lopusta.

Ennakkokuvailuissa albumista todetaan seuraavaa:

”Kolmentoista täsmälaulun kokonaisuus kättelee konemestaria suoraan silmiin katsoen käsiä pesemättä ja anteeksi pyytelemättä. Vaikka musiikillisesti Ladan talvirenkaita ei ole keksitty uudelleen ja koristepölykapseleitakin löytyy edelleen vain kolme kappaletta, voivat tarkkakorvaiset poimia uusia sävyjä kaksväritakkien ja vihreiden poolopaitojen saumoista.

Tekstisisällöltä seikkaillaan edelleen jokapäiväisen elämän rikkaassa ja vivahteikkaassa puutarhassa. Kylmiksi eivät jätä ajattomat aiheet, kuten naiskauneus, hyvät käytöstavat tai ruumiinosien tasapaino. Päättääpä levyn ihka oikea balladi.”

− Tällä uudella levyllä on rissa niin hyvin hollilla, että nyt saa läikkyä niin kahvit kuin viinerit. Eikä haittaa vaikka pää olisi kuinka epätasainen. Pullo jaloviinaa ja asbestihanskat! Juu, näin on, kommentoivat uutta albumia Koljosen Tiekiistan miehet itse.

IIII K.A.A.K.K.O. -levy julkaistaan ensi perjantaina 21. helmikuuta cd:nä ja digitaalisena versiona. Albumi julkaistaan myöhemmin myös vinyylinä.

Keikoille yhtye starttaa helmikuun lopussa. ”Fakta You! 2014” -kiertue etenee seuraavasti:

21.2. Joensuu, Kerubi (levynjulkkarit)

22.2. Lahti, Torvi

28.2. Kuopio, Henry´s Pub

1.3. Mikkeli, Stoppari On The Rocks

Viikate-yhtyeen kesäisellä keikkamatkalla perustetun Koljosen Tiekiistan tahdittajana toimii 1980-luvun loppupuolen tv-sarja Fakta Homma ja musiikillisena innoittajana 1980-luvun alun kotimainen HC-punk.

Koljosen Tiekiista: Veke on aina veke

IIIII K.A.A.K.K.O. -albumin teaser

(Kuva: Timo Isoaho)

Lisää luettavaa