Artisti: Koljosen tiekiista

Onko rikos jos varkailta varastaa, pohtii Taiminen – Viikate-kitaristin soolobiisillä kuljetaan kohti karvaita pettymyksiä

Ari Taiminen etenee vääjäämättä kohti ensimmäisen soololevynsä julkaisua. Muun muassa Viikatteesta ja Koljosen tiekiistasta tuttu kitaristi julkaisee nyt ensi alkuun 28. tammikuuta Koditon-singlen, mutta Soundin lukijat pääsevät kurkistamaan kappaleeseen tehdyn musiikkivideon jo päivää etuajassa. Katso yläpuolelta!

Fight Heka With Heka! – Älä jätä tutkimatta Koljosen Tiekiistan seikkailuja Metallican, Slayerin ja kumppaneiden maailmoissa

Fakta homma -televisiosarjan innoittamaa hardcorea ja metallia tuuttaava Koljosen Tiekiista on täräyttänyt markkinoille Hekallica-ep:n. Kuten julkaisun nimikin paljastaa, tällä kierroksella Herra Koljonen ja hänen adjutanttinsa ovat uppoutuneet aikaisempaa metallisempiin tunnelmiin.

”Heräsimme… no, emme hotellista vaan sen pihalta!” – Ota haltuun Koljosen Tiekiistan räväkkä uutuusvideo

Tietynlaisista Viikate-yhteyksistä tunnettu ja Fakta homma -televisiosarjasta innoittunut punk/hc-ryhmä Koljosen Tiekiista julkaisee jo viidennen studioalbuminsa. Radio Heka -kiekko iskeytyy tarkkaavaisten kuulijoiden ihmeteltäväksi kesäkuun puolivälissä.