Ensisoitto: Helsingissä saattaa helposti haihtua näkyvistä – Juppe esittäytyy korona-ajan kurjuudesta innoittuneella singlellä

8.3.2023 11:27

Saammeko esitellä: Suomen artistikentälle ilmaantuu täten sooloartisti nimeltä Juppe. Soundissa saa ensisoittonsa nyt Soliti-yhtiön tuoreen kiinnityksen esikoissingle nimeltä Fade, joten suuntaa katseesi alemmas, pistä Soundcloud-soitin päälle ja ota selvää, millaisesta kaverista on kysymys. Lahjakkuutta selvästi piisaa!

Juppe on tarkalleen ottaen lauluntekijä, joka sekoittaa 1970-luvun groovea 1990-luvun indiemeininkeihin ja napsii musiikkiinsa mausteita vähän muualtakin. Ensimmäinen single sai alkunsa koronapandemian aikana.

”Minä ja monet ystäväni olimme jääneet työttömiksi. Joillain päättyi pitkäaikaisia ihmissuhteita, ja he nukkuivat eri sohvilla pitkin kaupunkia. On vaikeaa saada vuokrakämppää Helsingistä, jos luottoasiasi eivät ole kunnossa. On helppoa tavallaan haihtua näkyvistä”, Juppe kertoo tiedotteessa.

Fade julkaistaan virallisesti 10. maaliskuuta, mutta pistä biisi soimaan jo nyt alapuolelta. Jupen Facebook-kanava löytyy täältä.

Lisää luettavaa