Eppu Normaalin hovikuvaajan otokset ja Juha Torvisen tarinat lyödään yksiin kansiin – Aika normaalia -kirja tulossa syksyllä

Kirjassa on kuvia ja tarinoita yli 20 vuoden ajalta.
21.5.2019 09:59

Eppu Normaali -yhtyeen hovikuvaaja Harri Hinkka on tehnyt bändin kanssa yhteistyötä yli 20 vuoden ajan. Yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan toden teolla 10. lokakuuta, jolloin julkaistaan Hinkan kuvista koottu kirja Aika normaalia. Teos sisältää myös kitaristi Juha Torvisen letkeästi kirjoitettuja tarinoita otosten taustoista.

”On ollut antoisaa muistella kuvien myötä hauskoja ja miksei myös ei kovin hauskoja sattumuksia vuosien varrelta. Minulle tämä on nimenomaan kirja Harrin kuvista ja tekstini perustuvat niihin ja niiden herättämiin muistoihin”, Torvinen toteaa.

Ennen syksyn kirjajulkaisua Eppu Normaali viettää kesän tien päällä. Luvassa on poikkeuksellisen pitkä kiertue, sillä bändi esiintyy liki 40 eri festivaaleilla ja tapahtumassa. Ensimmäinen esiintyminen nähdään tulevana perjantaina eli 24. toukokuuta Ylöjärven Pöheikön Pölläyksessä. Keikkakalenteria voit tutkia tarkemmin täältä.

”Nähtäväksi jää, tarttuuko kesän keikoilta vielä kuva- ja tarinamateriaalia mukaan teokselle”, tekijät kommentoivat.

Lisää luettavaa