Espoossa pärähtää taas elokuussa – Tapiola-festivaali julkisti ohjelmistoaan: Apulanta, Ruusut, Ismo Alanko…

Sami Lommi

Viime kesänä ensi kertaa järjestetty Tapiola-festivaali oli mitä ilmeisimmin menestys, sillä tapahtuma uusitaan heti ensi vuonna. Järjestäjät ilmoittavat, että Tapiolan Urheilupuistossa festaroidaan jälleen 18.–19. elokuuta, ja tapahtuma vieläpä kasvaa viime kerrasta. Ensi kerralla tapahtumassa on nimittäin yksi esiintymislava lisää, eli kaikkiaan neljällä lavalla musisoidaan. Hyvä!

Mitä esiintyjiin tulee, paikalla nähdään pitkä rivi kovia kotimaisia staroja. Mukana ovat Apulanta, Juha Tapio, Gettomasa, Elastinen, Behm, Gasellit, Abreu, Erika Vikman, Michael Monroe, Ruusut, Sexmane, Isac Elliot, Bess, Vesterinen Yhtyeineen, Viivi, Teflon Brothers. Nelli Matula, Yeboyah, Maija Vilkkumaa, Yona, Ismo Alanko, Etta, Ramses II, Yeboyah, Cledos sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. Paljon on siis tarjolla kaikenlaista ja moneen lähtöön.

Promoottori Kalle Keskisen mukaan ensi kesänä paikalle tavoitellaan 30 000 kävijää. ”Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille aikuisille, ja sen ikäraja on edelleen K-18. Halusimme kehittää viime vuonna loppuunmyytyä tapahtumaa tuomalla yhden lisälavan festivaaliin ja tuoda nousevia tähtiä mukaan”, Keskinen kertoo tiedotteessa. Festivaalin pääsyliput tulevat myyntiin Ticketmasterissa ja Tiketissä 14. joulukuuta.