”Et sinä voi antaa minulle potkuja” – Public Enemystä kenkää saanut Flavor Flav ja muu yhtye vääntävät kättä sosiaalisessa mediassa

Chuck D ja Flavor Flav.
AOP

Yhtyeen mukaan Flavor Flav on ollut jo jonkun aikaa liipaisimella eikä potkuissa ole kyse politiikasta.

Uutisoimme eilen räppäri Flavor Flavin saaneen potkut ikonisesta rapyhtye Public Enemystä, jota tämä oli mukana perustamassa 80-luvun puolivälissä yhdessä Chuck D:n kanssa. Flavor Flav erotettiin pian sen jälkeen, kun tämä oli uhannut estää oikeusteitse Chuck D:n esiintymisen demokraattipuolueen presidenttiehdokas Bernie Sandersin vaalitilaisuudessa.

Flavor Flav on luonnollisesti hyvin tyrmistynyt potkuistaan ja avautui asiasta Twitterissä sekä Instagramissa. Flavor Flav, oikealta nimeltään William Drayton, on hämmästynyt, että Chuck D katkaisee yli 30 vuoden kumppanuuden politiikan vuoksi. Hän myös tyrmää väitteet siitä, että potkujen taustalla olisivat tämän ongelmat esimerkiksi päihteiden kanssa.

”Olen ollut kuivilla 10 vuotta. Olen taistellut riippuvuuden kanssa pitkään ja miljoonien muiden amerikkalaisten tavoin tiedän, miten paljon se vaatii. Miksi valehtelet tällaisesta asiasta?” Flav ihmettelee.

”Enkä minä haastanut sinua oikeuteen. Halusin vain, että Sandersin ilmoituksista korjataan virheellinen mainos. Siinä kaikki. En ole sinun työntekijäsi, olen kumppanisi. Et sinä voi antaa minulle potkuja. Public Enemyä ei ole ilman Flavor Flavia, joten korjataan tämä asia.”

Public Enemy julkaisi myöhemmin oman tiedotteen, jossa vakuutetaan, ettei politiikalla ollut mitään tekemistä Flavor Flavin erottamisen kanssa, vaan päätös on kytenyt jo pitemmän aikaa.

”Flavor Flav on ollut jäähyllä vuodesta 2016 – siitä saakka, kun hän ei saapunut Harry Belafonten hyväntekeväisyyskonserttiin. Se oli muulle ryhmälle viimeinen pisara. Hän oli jo sitä ennen missannut useita keikkoja, studio- ja valokuvaussessioita. Juhliminen meni aina työn edelle”, yhtye kirjoittaa tiedotteessaan.

Chuck D kommentoi asiaa myös henkilökohtaisen Twitter-kanavansa kautta ja sanoo perustaneensa Sandersin tapahtumassakin esiintyvän Public Enemy Radio -kokoonpanon voidakseen tehdä juuri niitä keikkoja, joihin Flavor Flav ei suostunut.

”Jos pöytään olisi lyöty säkillinen rahaa, Flav olisi ollut ensimmäisten joukossa ottamassa sitä vastaan. Hän ei tee ilmaisia hyväntekeväisyyskeikkoja”, Chuck D sanoo.

”Kun hän kieltäytyi Harry Belafonten keikasta Atlantassa vuonna 2016, se oli minulle viimeinen niitti. Loin Enemy Radion, jotta pääsisin mahdollisimman kauas sellaisesta naurettavuudesta. 93-vuotias Belafonte jaksoi matkustaa 3000 mailia nimittääkseen meidät Rock ’n’ Roll Hall of Fameen, mutta jotkut eivät vaivaudu tekemään vastapalvelusta vaan lähtevät mieluummin tuomaroimaan bikinikisaa kuin keräämään varoja hyväntekeväisyyteen.”

View this post on Instagram

@mrchuckd_pe,,,are you kidding me right now???

A post shared by Flavor Flav ⏰ (@flavorflavofficial) on

Public Enemy did not part ways with Flavor Flav over his political views. Flavor Flav has been on suspension since…

Julkaissut Public Enemy Maanantaina 2. maaliskuuta 2020