Ex-Van Halen -solisti haluaa palata yhtyeeseen nykyisen laulajan rinnalle ja tarjota faneille ”yhden kaikkien aikojen settilistoista”

Sammy Hagar olisi kiinnostunut palamaan Van Haleniin ja vetäisemään yhteiskiertueen David Lee Rothin kanssa lauluvelvollisuuksia vaihdellen.

Van Halenissa vuodet 1985-1996 ja 2003-2005 laulanut Sammy Hagar on jälleen ilmaissut halunsa lyöttäytyä takaisin yhtyeen remmiin tuoreessa Maximille myöntämässään haastattelussa. Mies kertoo, että on valmis jakamaan lauluvelvollisuudet nykyisen, orkesterin perustajajäseniin kuuluvan David Lee Rothin kanssa, mutta haluaa orkesterista erotetun basisti Michael Anthonyn olevan ehdottomasti kuviossa mukana. Tätä nykyähän Van Halenin bassotaajuuksista vastaa Eddie Van Halenin poika Wolfgang.

”Ensinnäkään minua ei ole lähestytty asian tiimoilta”, Hagar aloittaa vastauksensa kysymykseen, onko häntä lähestytty reunionin tiimoilta ja olisiko hän moiseen ylipäätään halukas. ”Toisekseen oli minun ideani lähteä rundille Daven kanssa, joten jos kaikki ovat tyytyväisiä ja mukana sataprosenttisesti — ilman egoja ja kaunoja — olisin totta kai kiinnostunut… mutta ainoastaan mikäli Michael Anthony on basson varressa. Sitä fanit haluaisivat ja tiedän, että voisimme tarjota heille yhden kaikkien aikojen settilistoista. Olemme siitä onnellisessa asemassa, että kaikki alkuperäisjäsenet ovat vielä kunnossa. Voisimme palata yhteen — laulaen ja soittaen juuri kuten pitääkin. Siitä olisi paha laittaa paremmaksi. Mutta se jäänee nähtäväksi.