Fani yritti ottaa lavalla selfien Tom Morellon kanssa – Puhelin lähtikin ilmalennolle

Kannattaa hillitä niitä selfiehaluja, mikäli Morello kutsuu kanssaan lavalle.
18.6.2019 10:24

Rage Against The Machinesta, Prophets Of Ragesta ja Audioslavesta tuttu kitaravelho Tom Morello heitti perjantaina 15. kesäkuuta soolokonsertin Illinoisin Tinley Parkissa ja kutsui setin lopussa esitetyn John Lennon -cover Power To The Peoplen aikana joukon faneja ylös lavalle bailaamaan – sillä ehdolla, ettei kukaan tunge puhelimineen Morellon reviirille.

Kiellosta huolimatta päätti yksi faneista kaivaa luurin taskustaan ja yrittää napata itsestään kuvan Morellon kanssa. Kitaristi ei katsonut tätä toimintaa hyvällä, vaan nappasi kylmän viileästi luurin fanin kädestä ja nakkasi sen kaaressa yleisöön.

Tapaus tallentui (tietenkin) yleisöstä käsin keikkaa kuvanneen katsojan muistikortille ja tämä jakoi pätkän myös Twitterissä. Morello jakoi videopätkän edelleen omalla tilillään ja kirjoitti saatteeksi: ”Työnnä puhelin naamaani lavalla ja minä heitän sen” sekä tunnisteen #LiveInTheMoment eli ”Elä hetkessä”.

Eräs Twitter-käyttäjä kritisoi Morelloa tämän toiminnasta ja sanoi tätä egoistiseksi julkkikseksi, johon Morello vastasi: ”Jos kutsut ihmisiä sinun lavallesi ja teet selväksi, että jos he tunkevat puhelimiaan naamallesi, ne tullaan heittämään pois, ja heidän kontrolloimaton selfiehalunsa voittaa järjen, silloin ne hemmetin puhelimet lentävät. Yksinkertaista”.

Morellon mukaan puhelin palautui lopulta takaisin oikealle omistajalleen. Hän myös lisäsi ottavansa faniensa kanssa selfieitä lavan ulkopuolella milloin tahansa.

Lisää luettavaa