Flow’n ohjelma kasvaa: Kelela ja Seinabo Sey saapuvat Suvilahteen, FKA twigs peruu esiintymisensä

FKA twigs peruu kaikki tulevat keikkansa, mukaan lukien Flow'n.
13.4.2023 12:34

Flow-festivaalin artistikattaus saa täydennystä sekä kansainvälisten että kotimaisten artistien osalta. FKA twigs puolestaan on perunut kaikki tulevat esiintymisensä, eikä artistia näin ollen nähdä Helsingissäkään.

Festivaaliperjantain ohjelmisto täydentyy nykyajan R&B:tä ja progressiivista elektronista musiikkia yhdistelevällä Kelelalla, joka julkaisi alkuvuodesta uuden Raven-albumin. Lauantaina festivaalin päälavalla nähdään ruotsalainen, Younger-hitistään tunnettu Seinabo Sey. Kansainvälistä vahvistusta ohjelmistoon tuo myös amsterdamilainen Mauskovic Dance Band, joka yhdistelee musiikissaan niin afrokaribialaisia rytmejä kuin minimalistista avaruusdiskoa ja taiteellista undergroundiakin.

Kotimaisia Flow-lisäyksiä ovat toukokuussa kolmannen albuminsa julkaiseva Paperi T, viime vuonna debyyttialbuminsa 10-vuotisjuhlakiertueen tehnyt Karri Koira sekä yhteiskeikan merkeissä esiintyvät Eevil Stöö ja Stepa.

Lisäksi Flow’ssa nähdään Kissa, Pearly Drops, Bussiness City, Nelma u & Safira, Pihlaja, Bizi ja Jami Faltin. Aiemmin julkistettu Ege Zulun keikka siirtyy lauantailta perjantaille.

Helsingin Suvilahdessa 11.–13. elokuuta juhlittavan Flow’n liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Peruslippujen hinnat ovat 119-225 euroa.

Festivaalin jo julkaistuun artistikattaukseen pääsee tutustumaan tarkemmin täältä.

Lisää luettavaa