Ghostin jäsentä eivät “normaalissa” bändissä soittaminen tai sosiaalinen media kiinnosta

Sosiaalinen media on nykyään yhä oleellisempi osa bändien normaalia julkisuuskuvaa. Se ei kuitenkaan sovi yhteen Ghostin kanssa, jonka Papa Emeritus ja ghoulit eivät sosiaalisessa mediassa juuri paistattele. Yksi ghouleista kertoikin taannoisessa radiohaastattelussa, että vihaisi olla “normaalissa” bändissä.

– Käytännön näkökulmasta [meidän] olisi tietenkin helpompaa olla olla normaali bändi, antaa asioiden tapahtua ja olla vain oma itsensä. Nykyään kaikki pyörii sisällön keskellä. Sisältö tarkoittaa tässä yhteydessä videoklippejä, uutisia, kuvia – mitä vain millä saadaan “tykkäyksiä” ja kommentteja, nimetön ghoul kertoi vieraillessaan Full Metal Jackie -radio-ohjelmassa.

Ghoulin mukaan jos Ghost olisi niin sanottu normaali bändi he voisivat julkaista 20 päivitystä joka päivä, kuvata mitä juuri söivät ja miltä se näytti tullessaan ulos. Hän on ilmeisen tyytyväinen, ettei näin kuitenkaan ole.

– Henkilökohtaisesti sanottuna olen tyytyväinen, että me – tai ainakaan minä – tee niin. Minulla ei ole Facebook-profiilia, Twitter-tiliä tai Instagramia. Minulla on vanha Hotmail-osoite. Olen onnistunut väistämään täysin kaiken sosiaalisen median.

Ghostin nimettömiin ghouleihin liittyi ehkä nimekäs vieras tovi sitten, kun bändin Teksasin-keikoilla nähtiin lavalla myös mystinen lehmänkellon kilkattaja. Internet-huhujen mukaan taustalla saattoi olla ghouliksi pukeutunut Will Ferrell.