Glenn Danzig sanoo nykyisen kiertueensa jäävän viimeisekseen – ”En vain näe itseäni nousemassa enää kiertuebussiin”

6.5.2022 21:23

Glenn Danzig epäilee Revolverin haastattelussa kiertue-elämän olevan tulossa hänen osaltaan päätökseensä. Haastattelusta uutisoi Metalsucks.

Muusikon tällä haavaa käynnissä oleva kiertue kattaa vain kymmenen keikkaa.

”Se ei ole kummoinen kiertue”, Hevi-Elvis tokaisee. ”En usko kiertäväni enää. Taidan vain lentää keikoille silloin tällöin. Olen avoin yksittäiskeikoille. En vain näe itseäni nousemassa enää kiertuebussiin.”

Danzigilta varmistetaan, että tarkoittiko hän tosiaan lopettavansa rundaamisen.

”Kyllä. Ne ajat taitavat olla ohi”, muusikko vahvistaa.

Danzig lisää, ettei koe tällä hetkellä suurempaa innostusta tehdä musiikkiakaan elokuvasoundtrackien lisäksi.

”Teen biisejä silloin tällöin. Viime aikoina olen tehnyt enemmän soundtrack-kamaa”, Danzig sanoo. ”En tiedä tulenko enää koskaan tekemään uutta albumia. Saatan tehdä ep:n tai sitten vain äänittää joitain kappaleita ja julkaista ne ilmaiseksi netissä. Saa nähdä. Voi olla etten vain ole tällä hetkellä kiinnostunut asiasta, ja kuukauden päästä olenkin taas studiossa. Se riippuu. Minun täytyy olla työstä innoissani tehdäkseni sitä. Ja tällä hetkellä en ole kovinkaan innoissani.”

”Se johtuu eri asioista”, Danzig jatkaa. ”Olen tehnyt sitä niin kauan ja kirjoittanut niin paljon biisejä — nykyään vie vähän kauemmin yrittää innostua siitä ja tuoda siihen jotain uutta ja siistiä. Toinen juttu on, että ihmiset varastavat musiikkia joka suunnasta. Kukaan ei oikeastaan osta enää musiikkia. Menen edelleen oikeaan studioon äänittämään, joten en ole mikään penska tekemässä levyä olohuoneessaan.”

Lisää luettavaa