Artisti: Danzig

Nyt törähtää! Danzigin suurin hitti sovitettiin uuteen, huomattavan uljaaseen muotoon

”Mother tell your children not to walk my way” lienee yksi rockin tunnetuimmista avauslaineista, ja nyt se kuullaan totutusta poikkeavassa ympäristössä. Aiemmin muun muassa Toolia ja Rage Against the Machinea versioinut Brass Against -kokoonpano on ottanut käsittelyynsä Danzigin Mother-klassikon, ja kuten ryhmän aiemmatkin coverit, myös tämä törisee aivan tyylikkäästi. Tarjasta napakka esitys yläpuolelta – laulaja ansaitsee erityismaininnan oivallisuudestaan!

Glenn Danzigilla on huonoja uutisia Misfitsin ystäville – reunion tuskin kestää kovin pitkään

Musiikkimaailma hämmästyi, kun Misfits-maestrot Glenn Danzig ja Jerry Only ilmoittivat vuonna 2016, että kaksikon vanha yhtye palaisi reunion-hengessä keikkalavoille. Tämä oli sikäli häkellyttävää, että Danzig ja Only ovat riidelleet vuosien mittaan katkerasti milloin mistäkin asiasta, eikä monikaan uskonut herrojen mahtuvan enää samalle lavalle.

Danzigin esikoisohjaus näytettiin viimein yleisölle ja vastaanotto oli, noh, sanalla sanoen murskaava

Misfitsin keulilta tutulla Glenn Danzigilla on ollut viime ajat kädet täynnä töitä Verotika-esikoiselokuvansa parissa. Mies vastaa paitsi rainan ohjaamisesta, tuottamisesta kuin käsikirjoittamisestakin, ja kaiken lisäksi koko projekti pohjautuu punk-taiteilijan omaan sarjakuvaan. Luonnollisesti miehellä on vielä lusikkansa sopassa soundtrackinkin suhteen, joten tässä yhteydessä voitaneen puhua jo melkoisesta auteurin intohimoprojektista.