Artisti: Danzig

Mitä ihmettä Danzig on mennyt tekemään? Miehen tuleva elokuva näyttää äärimmäiseltä tykittelyltä

Never stop the madness ja kohta vedetään taas, tuumasi Glenn Danzig kun spagettiwestern-vampyyrielokuvan päätti tehdä. Laulaja ei selvästi harmistunut Verotika-esikoiselokuvansa (2019) saamasta kehnosta vastaanotosta, sillä uutta leffaa pukkaa jo. Death Rider in the House of Vampires -elokuvan traileri tuli juuri kaiken kansan nähtäväksi, katso alempaa.

Glenn Danzig yllättää: uutta Misfitsiä tulossa?

Vuonna 1977 perustetun amerikkalaisen horror punk -legenda Misfitsin taru päättyi ensimmäisen kerran 1983. Kulttinimenä pysyneen yhtyeen status muuttui ”kerralla”, kun Metallican ja Guns N’ Rosesin kaltaiset jättinimet alkoivat julkaista omia versioitaan Misfitsin biiseistä 80-luvun lopulla ja 90-luvun alkupuolella.

Glenn Danzig julkaisi ensimmäisen maistiaisen tulevalta Elvis-levyltään – ja onhan se melkoista köpöttelyä

Hevi-Elviksenäkin tunnettu punk-ikoni Glenn Danzig on toden totta julkaisemassa pitkään odotettua/pelättyä Elvis Presley -coverlevyään. Mies tarjoilee ensimmäisenä maistiaisena tulevasta oman näkemyksensä Smiley Lewisin One Night -kappaleesta, josta Elvis kuittasi nimiinsä hitin vuonna 1957.

Pitäkää kiinni hatuistanne: Danzigin odotetun/pelätyn Elvis-albumin julkaisuajankohta on selvillä

Muut tekevät mitä osaavat, Glenn Danzig tekee mitä huvittaa. Vähän tähän malliin voisi ajatella miehen viimeiaikaisista edesottamuksista: vuonna 2015 julkaistiin Danzigin coveralbumi Skeletons, jonka tarjonta oli vähintäänkin merkillistä, ja viime vuonna ihmeteltiin Danzigin ohjaamaa Verotika-elokuvaa. Mainittujen teosten vastaanotto ei ole ollut ylistävintä mahdollista, mutta artisti ei ole antanut sen häiritä.