Godsmack-kitaristin poika kuoli, yhtye peruu Euroopan-kiertueensa – ”Menetys, jota yhdenkään vanhemman ei tulisi kokea”

Tony Rombolan poika menehtyi yllättäen vain 34-vuotiaana.

Godsmack-yhtyeen kitaristi Tony Rombolan (kuvassa toinen oikealta) 34-vuotias poika menehtyi viime viikolla. Yllättävän ja traagisen tapahtuman vuoksi yhtye on perunut loppusyksylle kaavaillun Euroopan-kiertueensa. Asiasta tiedotetaan bändin sosiaalisen median kanavissa.

”Tiedotan henkilökohtaisesti kaikkia faneja kitaristimme Tonyn ja vaimonsa Suen puolesta, että Tonyn perhettä on kohdannut menetys, jota yhdenkään vanhemman ei tulisi kokea”, kirjoittaa laulaja Sully Erna.

”Viime viikolla Tonyn ja Suen poika Joe Fay menehtyi yllättäen 34 vuoden nuoressa iässä. Hän oli yksi kilteimmistä ja vaatimattomimmista tyypeistä, joita olen koskaan tavannut. Ja mikä tärkeintä, hän oli fani, aivan kuten te muutkin. Hän kirjaimellisesti eli Godsmackin suosiota isänsä kautta. Hän oli aina todella innoissaan ja ylpeä saadessaan olla seurassamme ja kaipaamme kaikki häntä syvästi.”

”Sillä välin, kun odotamme lisää tietoa siitä, mitä on tapahtunut, pyydämme nöyrästi kunnioittamaan Tonyn ja hänen perheensä yksityisyyttä tapauksesta toipumisessa. Kiitämme teitä kärsivällisyydestä, rukouksista ja tuesta tänä vaikeana aikana.”

GODSMACK’S 2018 EUROPEAN TOUR POSTPONED AS GUITARIST TONY ROMBOLA MOURNS LOSS OF SONGODSMACK have been forced to…

Posted by Godsmack on Tuesday, October 16, 2018