Green Dayn suitsuttaman Bitersin videokuvaukset veivät laulajan lähes putkaan

Atlantalainen punkrockbändi Biters julkaisi eilen musiikkivideon Restless Hearts -singleensä. Kyseinen kappale on esimakua muun muassa Green Dayn jäsenten haastatteluissa hehkuttaman yhtyeen elokuussa julkaistavalta esikoislevyltä Electric Blood.

Yhdysvalloissa Atlantassa kuvatun Restless Hearts -videon on ohjannut muun muassa Mastodonille videoita ohjannut Video Rahim. Videon kuvauksista ei puuttunut vauhtia eikä vaaraa.

– Kuvatessamme videota olimme kiinnittäneet kameran auton etuosaan kuvataksemme kyydissä olevaa bändiä. Pian bändin lähdettyä matkaan sain soiton yhtyeen solistilta Tukilta. Poliisi oli pysäyttänyt seurueen ja Tuk oli varma, että he olisivat kaikki matkalla putkaan. Jouduin kiirehtimään paikalle ja selvittämään asioita, jotta sain estettyä pidätyksen, ohjaaja kertoo.

– Seisominen 60-80 kilometriä tunnissa liikkuvan 1970-luvun Cadillacin kyydissä aamukolmelta samalla biisin päälle laulaen on ollut paras idea, mitä minulla on hetkeen ollut, kommentoi puolestaan Biters-solisti Tuk kuvauksia.

Yhtyeen esikoisalbumi julkaistaan 7. elokuuta. Biters nimeää suurimmiksi vaikuttajikseen muun muassa sellaiset legendat kuin Hanoi Rocks ja Cheap Trick.

Katso Bitersin Restless Hearts -video alta.