Hassisen Kone siirtää juhlakeikkansa ensi vuoteen – ”Valitettavasti olosuhteet ovat sellaiset”

19.5.2021 13:00

Kaikki bändit ovat varmasti mananneet koronapandemian tulisen pätsin syövereihin, mutta harva yhtye lienee harmitellut tilannetta yhtä intensiivisesti kuin Hassisen Kone. Suomirockin suuruuden oli määrä suorittaa triumfanttinen paluu jo kesällä 2020, mutta niinhän se tilanne mutkistui ja keikat siirrettiin tälle kesälle. No, nyt kantautuu tietoja, etteivät juhlat onnistu vielä tänäkään vuonna, vaan yhtye pääsee tositoimiin vasta kesällä 2022.

”Olemme olleet todella hyvin valmistautuneita ja täynnä intoa tekemään kauan odotetut keikat tänä vuonna”, bändi harmittelee tiedotteessa. ”Valitettavasti olosuhteet ovat edelleen sellaiset, että jouduimme raskain mielin tekemään päätöksen keikkojen siirtämisestä jälleen vuodella eteenpäin. Kiitämme kaikkia lippunsa säilyttäneitä kärsivällisyydestä. Hassisen Kone käynnistyy vuonna 2022 täynnä räjähtävää energiaa.”

Hassisen Kone nähdään siis kotikaupunkinsa Joensuun Kerubi-klubilla viidellä keikalla 21.–25.6.2022. Seuraavana viikonloppuna vuorossa on Seinäjoen Provinssi, jossa Hassisen Kone tekee kesän ainoan festivaaliesiintymisensä. Yhtyeen kesä huipentuu Tampereen Ratinan stadionilla lauantaina 30.7.2022, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

Aiemmin vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät keikoille sellaisenaan. Mikäli uudet esiintymispäivä eivät käy, Kerubiin ostettujen lippujen viimeinen palautuspäivä on 21. kesäkuuta 2021. Jo ennakkoon loppuunmyydyn Kerubin mahdollisesti myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin. Provinssin lippupalautusten viimeinen päivämäärä on 16. kesäkuuta 2021. Ratinan keikan liput voi palauttaa 7. elokuuta 2021 mennessä ostopaikkaan. Ratinalle on vielä lippuja myynnissä alkaen hintaan 59 euroa.

Lisää luettavaa