Artisti: Hassisen Kone

”Tule ja koe rajut Hassis-miehet” -mainos toi huumepoliisit keikalle – Hassisen Koneen nimi aiheutti aikanaan ongelmia

Paremmassa maailmassa Hassisen Kone olisi palannut tänä kesänä lavalle oikein stadionkeikkojen merkeissä. Niin ei nyt käynyt, mutta Ismo Alanko, Reijo Heiskanen sekä Harri ja Jussi Kinnunen kerkesivät muistelemaan Soundin haastattelussa hieman menneitä. Lue tästä katkelma uusimmassa lehdessä julkaistusta pidemmästä haastattelusta.

Voita upea kassi täynnä Hassisen Kone -vinyylejä

Nyt olisi luvassa hieno palkinto! Svart Records lahjoitti Soundin lukijoille arvottavaksi yhden komean Olemme yhtye nimeltään Hassisen Kone! -kassin, joka pitää sisällään Hassisen Koneen vinyyliuudelleenjulkaisut. Mukana ovat siis uudet LP-painokset levyistä Täältä tullaan Venäjä, Rumat sävelet ja Harsoinen teräs, sekä ensi kertaa vinyylillä julkaistava varhainen puolen tunnin demo. 300 kappaleen rajoitetun erän paketissa on mukana myös kolme postikorttia, kopio vuoden 1980 Poko Rekordsille lähetetyn demon saatekirjeestä, kaksipuolinen jättijuliste sekä Hassisen Kone…

Hassisen Koneelle riittää kysyntää – Ratinan stadionkeikka on loppuunmyyty, lisäkonsertteja julki

Hassisen Koneen paluu näyttää saaneen kansan kiitettävästi liikkeelle: tiedote kertoo, että ensi kesäksi suunniteltu Ratinan stadionin jättikeikka on loppuunmyyty. Siellä kuullaan sitten Rappiolla-yhteislaulua noin 17000 30000 katsojan voimin. Melkoista!

Vuonna 1980 Provinssirockin lavalle nousi nuori, nälkäinen Hassisen Kone – ja tältä se kuulosti

Hassisen Kone soittaa ensi kesän Provinssissa yhden odotetuista reunion-keikoistaan, ja arvatenkin tiedossa on kolossaalinen spektaakkeli. Vuonna 1980 tilanne oli hieman toinen, sillä bändin soittoaika jäi Provinssissa melko vaatimattomaksi: keikka kesti vain 13 minuuttia. Siinä ajassa bändi ehti käydä läpi kappaleet Rappiolla, Kolumbia orkesteri, Jurot nuorisojulkkikset, Syöksylaskijoita kaikki tyynni ja Rock ehkäisyvälineitä vastaan.