Hector aikoo suorittaa Hexitin – lauluntekijä lähtee loppuvuodesta muhkealle kiertueelle

Juha Metso / All Over Press

Ensin tuli Brexit ja nyt heti perään Hexit. Live Nation tiedottaa laulajaveteraani Hectorin tulevasta Hexit-nimisestä kiertueesta, joka vie Heikki Harman suurille lavoille läpi Suomen aina Turun Gatorade-areenasta Helsingin Hartwallille.

”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä!” Hector kirjoittaa tiedotteessa.

Hexit-kiertue tehdään ’isolla kädellä’ niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. (…) Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani Hexit tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall-areenalla, mitä se tarkoittaa.”

Hexit-rundin päivämäärät on listattu alle. Jyväskylän, Tampereen ja Turun pääsyliput ovat jo myynnissä, ja muiden paikkakuntien liput tulevat myyntiin 15. toukokuuta.
30.11 Vaasa, Jäähalli
5.12 Turku, Gatorade Areena
7.12 Oulu, Uusi Teatria
8.12 Jyväskylä, Pavilijonki
10.12. Tampere, Tampere-talo
12.12 Helsinki, Hartwall-areena