Hei säveltäjä! Löytyykö pöytälaatikostasi kova biisi? Jos löytyy, niin nyt olisi tarjolla asiallinen kilpailu juuri sinulle

Sähköpostiimme ilmaantui tiedoksianto, joka jokaisen biisinikkarin kannattaa laittaa korvan taakse. Rockway ja F-Musiikki nimittäin järjestävät #Hitti2018-nimisen biisikisan kaikille musiikintekijöille, joilla ei ole voimassaolevaa sopimusta levy-yhtiön kanssa.

Kilpailussa on palkintona tuotanto- ja julkaisupaketti, joka sisältää kappaleen ammattimaisen tuotannon, äänityksen, miksauksen, masteroinnin ja julkaisun. Voittajakappaleen pääsee tallentamaan Pariisin keväästä tutun Arto Tuunelan ohjauksessa Helsingin Finnvoxilla, ja miksauksen hoitaa IluSound-porukka Kruununhaassa. Kappale masteroidaan Chartmakersilla, ja Lasso Entertainment julkaisee biisin yleisölle. Lisäksi voittaja saa F-Musiikin tarjoaman kotistudiopaketin ja vuoden jäsenyyden Rockway.fi-verkkopalveluun.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kappaleen YouTube-linkki osallistumissivulle. Kisassa on kuusi osakilpailua, joista jokaisesta etenee finaaliin eniten ääniä saanut kappale. Äänet nollautuvat aina uuden osakilpailun alkaessa.

Lopullinen voittaja selviää 27. lokakuuta järjestettävässä tapahtumassa, jossa voittajakappaleen päättää tuomaristo. Jokaisella tuomariston jäsenellä on myös optio nostaa finaaliin yksi äänimäärän perusteella karsiutunut kappale. Tuomariston muodostavat Hannu Sormunen, Marko Kivelä ja Virpi Eroma.

Sinne siis vain mukaan hämmentämään, ja onnea matkaan! Paras kappale voittakoon.