Helldone tulee taas – vuosi 2024 otetaan Helsingin Tavastialla vastaan jälleen Ville Valon tahdissa

12.9.2023 12:45

VV-nimellä soolouraa tekevän Ville Valon Neon Noir -kiertueen viimeiset keikat on julkistettu. Valo yhtyeineen kiertää ahkeraan tahtiin pitkin maailmaa: tämän vuoden puolella rundataan kymmenien keikkojen verran Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, ja ensi vuonna on tiedossa liki 30 keikkaa Euroopassa. Melkoinen urakka on ollut näillä kavereilla, kun tänäkin vuonna on maailmalla reissattu kymmenien keikkojen edestä. Hyvä kun kysyntää riittää!

Suomalaisia VV:n ystäviä puolestaan ilahduttaa varmasti tieto siitä, että Tavastialla useaan kertaan nähty Helldone-festivaali palaa kuviohin ja keväälle on buukattu muitakin keikkoja Suomeen. Helldone järjestettiin 2000-luvun alkukymmenyksillä kaikkiaan kymmenen kertaa, kunnes vuoden 2017 jälkeen konsepti laitettiin jäihin. Helldonessa esiintyivät HIMin ohella vuosien mittaan muun muassa suomalaiset The 69 Eyes ja The Skreppers sekä ulkomaiset Fields of the Nephilim ja Paradise Lost. 31.12.2023 järjestettävän Helldonen esiintyjäkaartia ei ole vielä julkistettu.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa joka tapauksessa 15. syyskuuta Tiketissä. Mitä VV:n muihin Suomen-keikkoihin tulee, kokoonpanon voi nähdä 19.4. Oulun Tullisalissa, 20.4. Seinäjoen Rytmikorjaamolla, 21.4. Jyväskylän Lutakossa, 23.4. Tampereen Pakkahuoneella, 24.4. Turun Logomossa ja kaupan päälle 25.4. Turusta lähtevällä M/S Viking Gracella.

Lisää luettavaa