Helsingin Weekend myöntyi tosiasioiden edessä – Jättifestari siirtyy ensi vuoteen

Kuva vuoden 2019 Weekend-festivaaleilta.
Atte Malaska

"Haluamme taata mahdollisimman suuren turvallisuuden asiakkaillemme, artisteillemme ja työntekijöillemme", kommentoi markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Helsingissä Käpylän liikuntapuistossa 5.-7. elokuuta järjestettäväksi suunniteltu Weekend-festivaali on päätetty siirtää ensi vuoteen. Festivaali järjestetään 1.-2.7.2022 uudessa sijainnissa, joka ilmoitetaan syyskuun alussa. Samalla tiedotetaan tarkemmin myös tapahtuman esiintyjistä.

”Odotimme vielä viimeiseen asti koronatilanteen kehittymistä. Lopulta jouduimme kuitenkin myöntymään sen tosiasian edessä, että yli 30 000 päiväkävijän kansainväliset mittapuut täyttävä tilaisuus ei ole näissä oloissa mahdollinen. Haluamme taata mahdollisimman suuren turvallisuuden asiakkaillemme, artisteillemme ja työntekijöillemme. Samaan aikaan kansainvälinen koronatilanne teki ulkomaisten huippuartistien saapumisen Suomeen hyvin epävarmaksi”, kommentoi Weekendin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Weekendiin, jolloin juhlitaan myös festivaalin 10-vuotisjuhlaa.

”Luvassa on Weekendin historian kaikkien aikojen suurin alue, joka mahdollistaa kävijämäärän kasvattamisen ja entistäkin monipuolisemman ohjelmatarjonnan. Nähdään siis vajaan 350 päivän päästä”, Heikkinen toteaa.