Huomio! Läntisen maailman mahdollisesti inhotuin nilkki huutokauppaa mahdollisuutta tintata häntä kunnolla turpiin

Kyllähän tämä vähän kiinnostaa. Muistat varmaan Martin Shkrelin? Siis sen ihanan ihmislapsen, joka osti oikeudet Daraprim-lääkkeeseen ja nosti kertaheitolla lääkkeen hinnan 13,5 dollarista per tabletti 750 dollariin? Ja joka näin eettisin konstein tehdyillä rahoillaan muun muassa osti Wu-Tang Clanin ainutlaatuisen Once Upon a Time in Shaolin -albumin (jota todella valmistettiin vain yksi kappale) ja vannoi, ettei koskaan antaisi kenenkään muun kuulla sitä?

No, nyt herra on lähtenyt vaarallisille vesille. Kaveri ilmoitti Twitterissä järjestävänsä huutokaupan, jossa korkeimman tarjouksen esittäjä saa lyödä häntä suoraan naamatauluun. Shkreli ilmoittaa olevansa hyvällä asialla: summa kerätään hänen menehtyneen ystävänsä perheen edesauttamiseksi.

Kuten arvata saattaa, vastakaikua on löytynyt. Shkrelin mukaan korkein tarjous oli eilen 78000 $, ja ties kuinka korkealle rahamäärä on tässä vaiheessa kohonnut.

Kaiken hyvän lisäksi voittaja saa nauhoittaa suuren hetken ja elää sen yhä uudestaan aina, kun tuntee tarvitsevansa piristystä.

Kuka tietää, ehkä tämä kiinnittää vaikkapa Wladimir Klitschkon tai Mike Tysonin huomion? Seuraamme tilanteen kehittymistä.