Huomio metallirumpalit, onko joku työtä vailla? Jos osaat hommasi ja korkki pysyy kiinni, täällä olisi jotain kiinnostavaa

Veteraaniyhtye Mustan kuun lapset etsii vakituista rumpalia.

Soundin sähköpostiin ilmaantui viesti, joka kiinnostanee kaikkia äärimetallin merkeissä aikaansa viettäviä perkussionisteja. Vuonna 1993 perustettu ja viisi albumia julkaissut Mustan kuun lapset nimittäin etsii vakituista rumpalia sessiomiehenä toimineen Eero Wuokon tilalle. Olisiko se juuri sinä?

Orkesterin viesti kuuluu kokonaisuudessaan näin:

Kuten jo aiemmin on uutisoitu, Mustan kuun lasten alkuperäisjäsen, rumpali Mikko Hautala erosi yhtyeestä keväällä 2017. Tuuraamaan tuli muun muassa Letheriasta ja Solacidesta tuttu Eero Wuokko. Kiitokset tästä vielä Eerolle! Nyt on tämän vuoden keikat soitettu ja on sopiva hetki laittaa vakituisen rumpalin haku julkiseksi.

Oletko mielestäsi teknisesti osaava, oma-aloitteinen ja eri musiikkityylejä suvereenisti hallitseva rumpali? Löytyykö omat kelpo pöntöt? Vaikutatko Lahden alueella, pystytkö osallistumaan treeneihin noin kerran viikossa? Pysyykö korkki kiinni keikan jälkeisiin kreiseihin afterpartyihin asti?

Jos huomaat nyökytteleväsi edellisiin kysymyksiin harkitsepa ottavasi yhteyttä, sillä juuri sinä voisit olla etsimämme kannumies.

Lähetä esittely itsestäsi ja linkki tuoreeseen soittonäytteeseen joko sähköpostiin perkeleenlehtinen@hotmail.com tai privana facebookiin facebook.com/mustankuunlapset.

MKL kiittää ja kumartaa kaikkia yhteydenottajia.

Sinne vain hakemusta vetämään, jos alkoi kiinnostaa! Ja tällaisesta bändistähän on kysymys: