Huomio rumpalit ja rummuista kiinnostuneet: viikonloppuna on mahdollisuus nähdä todellisen rock-legendan otteita lähietäisyydeltä

4.4.2017 13:05

Kaikkien rumpalien ja rummuista kiinnostuneiden on syytä tulevana lauantaina 8. huhtikuuta ottaa suunnaksi Vantaa ja siellä sijaitseva soitinliike F-Musiikin suurmyymälä. Tuolloin järjestetään nimittäin SUURI Rumpupäivä, jonka ohjelmistoon kuuluu varsin nimekkäitä ja mielenkiintoisia vieraita aina Briteistä ja Kanadasta saakka.

Kanadasta saapuu nuorempaa polvea edustava Emmanuelle Caplette, jonka pop/jazz-rumpalointia on kuultu muun muassa Andy Summersin (ex-The Police) Circa Zero -yhtyeessä sekä lukuisissa televisio-ohjelmissa. Vanhempaa polvea edustaa puolestaan todellinen legenda, maailman parhaimpiin rock-rumpaleihin kuuluva Ian Paice, joka on tykitellyt Deep Purplen selkärankana läpi bändin lähes 50-vuotisen uran.

Rumpupäivien kotimaisesta osaamisesta vastaavat puolestaan rumpali ja kapellimestari Kalle Torniainen, joka on tuttu muun muassa SuomiLOVE- ja The Voice of Finland -ohjelmien housebandeista, sekä ”rumpukuiskaaja” Veka Salminen, joka antaa parhaat vinkit vaikkapa rumpujen virittämiseen.

Rumpupäivien ohjelma alkaa lauantaina kello 10 ja päättyy klo 17. Päivän kulusta ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan tapahtuman Facebook-sivuilla lähiaikoina.

Lisää luettavaa