Hyvän mielen uutinen: death metal -rumpali pelasti kahdeksanviikkoisen kissanpennun hurrikaani Irman kynsistä

Revolver-lehti kertoo Obituaryn Donald Tardyn yltäneen sankaritekoihin.
21.9.2017 07:22

Floridalaisen Obituaryn muusikot tunnetaan suurina kissojen ystävinä: vuonna 1984 perustetun death metal -jätin rumpali Donald Tardy on jopa perustanut Metal Meowlisha -nimisen järjestön, joka keskittyy kulkukissojen auttamiseen. Mutta kun hurrikaani Irma eteni syyskuussa Floridaan, Tardy vei kissainnostuksensa vielä askeleen pitemmälle ja pelasti naapurin kissanpennun hirmumyrskyn ikeestä – siinäpä temppu, mitä vain harva voi kehua tehneensä.

Revolver-lehti julkaisi jutun siitä, miten Tardy näki huomattavasti vaivaa pelastaakseen naapurinsa hylkäämän kissaparan myrskyltä. Irman varalle valmistautunut Tardy huomasi naapurinsa aikovan lähteä livohkaan ilman kissanpentuaan ja yritti ensin tarjota apuaan pusikossa piileskelleen kissan pyydystämisessä.

”He eivät olleet kuitenkaan halukkaita. Kun he eivät olleet kiinnostuneita kissan kohtalosta, minä vietin pari tuntia ansojeni kera, kun odotin, että kissa tulisi esiin. Kahdelta yöllä minun piti luopua yrityksestä”, Tardy kertoo.

”Yöllä sängyssä päätin kuitenkin, että jotain piti tehdä. Hurrikaani oli siinä vaiheessa jo Floridan yllä, kun lähdin takaisin rankkasateeseen. Ryömin siihen pusikkoon, jossa arvelin kissan piileksivän, ja siellähän se oli.”

Tardy pisti merkille, että kissa oli loukkaantunut eivätkä sen takajalat toimineet kunnolla.

”Menin syvemmälle pusikkoon ja sain kissan pelästymään siinä määrin, että se karkasi pois pensaasta. Syöksyin perään, ja koska kissa ei ollut riittävän nopea paetakseen, sain sen napatuksi kiinni.”

Tardy kuljetti kissan tutun eläinlääkärin tutkittavaksi. Seuraavana päivänä hän sai iloisia uutisia: eläinlääkäri oli päättänyt antaa osittain halvaantuneelle katille mahdollisuuden ja siirsi sen kissojen adoptio-ohjelmaan, jonka avulla se saattaa löytää uuden kodin. Eläinparan häntä jouduttiin amputoimaan, mutta muuten se voi olosuhteisiin nähden hyvin.

”Ei se ehkä ollut kaikkein fiksuin siirtoni, lähteä nyt hurrikaanin alla ulos sillä tavalla, mutta en minä voinut jättää asiaa sikseen”, Tardy sanoo. Arvostamme!

Lisää luettavaa