Hyyrysen veljesten rymyryhmä Wöyh! juhlii kymmenvuotista uraansa kevätkiertueella

9.2.2024 12:38

Merkillinen laulu- ja soitinyhtye Wöyh! julkaisi Ikkillyk-debyyttialbuminsa kymmenen vuotta sitten. Tämän kunniaksi orkesteri ilmoittaa lähtevänsä tien päälle, ja toukokuussa suoritettavan yhdeksän keikan mittaisen rundin otsikkona on Wöyhötyksen vuosikymmen.

Keikkalistan seassa on erityinen konsertti Helsingin Korjaamossa 25. toukokuuta. Tapahtuman yhteydessä nimittäin järjestetään myös perinteinen Kaskelotti Records -gaala, jossa nähdään myös yllätysesiintyjiä. Viidettä kertaa juhlittavaan gaalaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat wöyhöttäjät asuun katsomatta, tiedotteessa luvataan.

”Julkaistessamme debyyttialbumimme Ikkillyk emme voineet arvatakaan, miten erikoinen matka meillä tulisi olemaan wöyhötyksen parissa. Viiden pitkäsoiton ja mahtavien keikkakokemusten siivittäminä haluamme juhlistaa kulunutta vuosikymmentä klubikiertueen merkeissä yhdessä kuulijoidemme kanssa. Viralliset maljat nostetaan Kaskelotti Records -gaalassa. Wöyhötys jatkuu kenties hurjempana kuin koskaan”, sanoo laulaja-kitaristi Jussi Hyyrynen tiedotteessa.

Wöyh!-yhtyeen miehistön muodostavat Jussi Hyyrynen (YUP), Antti Hyyrynen (Stam1na), Antti Pitkäjärvi ja Anssi Nykänen. Katso kiertuepäivät alta:
3.5. Sellosali, Espoo
8.5. Sawohouse Underground, Kuopio
9.5. Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta
10.5. Olympia, Tampere
17.5. House of Rock, Kouvola
18.5. Möysän Musaklubi, Lahti
24.5. Suisto, Hämeenlinna
25.5. Korjaamon Vaunusali, Helsinki (Kaskelotti Records -gaala)
31.5. Logomon Teatro, Turku

Lisää luettavaa