Iisa lopettaa soolouransa – indiepop-taiturin viimeinen keikka nähdään joulukuussa Helsingissä

13.5.2024 11:28

Kotimaisen indiepopin taitaja Iisa on päättänyt lopettaa soolouransa. Viisi sooloalbumia vuosina 2014–2024 julkaissut laulaja-lauluntekijä soittaa ennen takavasemmalle siirtymistään Tunteilla 2013–2024 -juhlakonsertin Helsingin Savoy-teatterissa. Keikka järjestetään 7. joulukuuta.

”En halua sanoa jäähyväiskonsertti, sillä tulevaisuus on monesti toisenlainen kuin millaiseksi sen tässä hetkessä kuvittelemme. Mutta ympyrä on sulkeutunut, eikä minulla ole Iisalle tämän vuoden jälkeen jatkosuunnitelmia lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä. Tässä kohtaa musiikillinen urani Iisa-artistinimellä pysähtyy joulukuussa Savoy-teatteriin”, artisti kertoo tiedotteessa.

Väliajallisessa konsertissa kuullaan läpileikkaus Iisan tuotannosta. Mukana on myös harvemmin livenä kuultuja biisejä. Iisan yhtyeen lisäksi lavalla nähdään artistin uraan vaikuttaneita vierailijoita.

”Työni musiikintekijänä ja taiteilijana on kesken, enkä ole katoamassa minnekään Iisan hiljenemisen myötä. Oman hyvinvointini ja taiteellisten ambitioideni vuoksi on kuitenkin tullut aika asemoida itseni taiteilijana uudelleen”, Iisa kertoo.

Ennen viimeistä iltamaa Iisa nähdään vielä festarikeikoilla. Savoy-keikan liput maksavat alkaen 36,90 euroa, ennakomyynti hoidetaan Lippupisteessä. Ennakkomyynti alkaa 15. toukokuuta.

Lisää luettavaa