Iisa palaa taistelutantereelle uudella singlellä – Suhun mä uskon aina enteilee ensi vuonna julkaistavaa levyä

25.8.2023 15:01

Iisa palaa perinteisemmän popmusiikin pariin kokeellisemman Amelia-albumin (2021) jälkeen. Uusi Suhun mä uskon aina -single enteilee kevätkaudella 2024 julkaistavaa levyä, ja artistin mukaan kappale sopii hyvin esittelemään koko tulevan albumin ilmettä.

”Olen kirjoittanut tulevan levyn kappaleita yksin kellarissa päästäkseni kiinni olennaisimpaan ja sulkeakseni hälyn ulkopuolelta. Se on lopulta kaikkein omin luomisen muotoni, raastavuudessaan vaativa ja satunnaisissa onnistumisen hetkissä palkitseva”, Iisa kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Ensi vuonna on tulossa lohdullinen ja rohkea poplevy, jonka tekemisessä on kotiinpaluun tuntu. Levy tavoittelee sitä kollektiivisen kaipuun tunnetta, johon me kaikki etsitään alitajuisesti ovea. Suhun mä uskon aina välittää jotakin olennaista levyn ydintunnelmasta.”

Suhun mä uskon aina kertoo luottamuksesta, joka tuntuu ”dystooppisen maailman ympäröivänä hullunrohkealta ja oudon levolliselta”. Singlen ja koko tulevan levyn tuotannosta vastaa artistin luottotyöpari Artturi Taira, joka tunnetaan myös Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik- ja Pariisin Kevät -kokoonpanoista.

Iisa katkaisee keikkataukonsa Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltassa torstaina 31. elokuuta samana iltana Linda Fredriksson & UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Kerkko Koskisen kanssa. Seuraavan kerran artistin voi nähdä livenä Lost in Music -festivaaleilla Tampereella 5. lokakuuta.

Lisää luettavaa