Ilosaarirock julkisti viimeisetkin esiintyjänsä – Joensuun musiikkijuhlan ohjelma on täten valmis

6.4.2023 10:26

Joensuun Ilosaarirock julkaisi loput tulevan kesän esiintyjistään. Viimeiseen julkistuspakettiin saatiin monenlaisia menijöitä kotimaan bändikartalta, ja tarjontaa riittää niin metallin, rockin kuin hiphopin saralta.

Uusia julkistuksia ovat Alma, Maija Vilkkumaa, Bloodred Hourglass, Paperi T, Etta, Jambo, Jami Faltin, Käärijä, Kuumaa, Younghearted, Karri Koira, Cyan Kicks, Ursus Factory, Vesterinen Yhtyeineen, Detalji sekä Linda Fredriksson Juniper. Festivaalin aiemmin julkistettuja tähtiä ovat muun muassa The Prodigy, Years & Years, Ava Max, Apulanta, Benson Boone, Carpenter Brut, Dylan sekä Frank Carter & The Rattlesnakes. Aiemmin julkaistuista artisteista Nelli Matula on joutunut perumaan kaikki kevään ja kesän keikkansa.

”Viimeinen julkaisu kuvastaa taas helkkarin hyvin Ilosaarirockin meininkiä. Ohjelmistoon mahtuu niin paahtavaa metallia, kuumia pophittejä kuin kimuranttia jazziakin. Pääasia on, että musiikki kuulostaa hyvältä, eikä panna pahitteeksi, jos se saa vielä ihokarvatkin pystyyn ja tanssijalat nosteeseen”, promoottori Panu Hattunen kirjoittaa tiedotteessa.

Ilosaarirock juhlitaan 14.–16. heinäkuuta. Festivaalin kaikki ennakkoliput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla sekä Tiketin ja Lippupisteen palveluissa. Perusliput maksavart 109–189 euroa.

Lisää luettavaa