Ilosaarirock käynnistyy tänään! – Näitä esiintyjiä suomalaiset kuuntelevat eniten

Cheek on ainoa viikonlopun pääesiintyjä, joka yltää Spotifyn kymmenen kuunnelluimman joukkoon.
13.7.2018 09:48

Joensuun Laulurinteellä juhlitaan jälleen, kun Ilosaarirockin portit avataan tänään kello 15. Kolmeen päivään mahtuu musiikkia laidasta laitaan: pääesiintyjinä lauteille nousevat Cheek, Jack White, Zara Larsson ja Dizzie Rascal ja muuhun esiintyjäkaartiin kuuluu kaikkea Evelinasta Ismo Alangon, Behemothin, Nightwishin, Paperi T:n ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvän CMX: kautta Satyriconiin, Töölön Ketterään ja Circleen.

Spotify kaiveli tilastotietojaan ja julkaisi mielenkiintoisen listan Ilosaarirockin kuunnelluimmista esiintyjistä. Viimeisen kuukauden ajalta kerätyn datan mukaan ainoa kymmenen parhaan joukkoon yltävä pääesiintyjä on viimeisellä kiertueellaan parhaillaan oleva Cheek, joka nousee myös koko listan ykkössijalle.

Listalle ei muutenkaan ole ulkomaanvahvistuksilla mitään asiaa vaan kymmenen kuunnelluinta Ilosaariartistia löytyvät kaikki kotimaasta. Cheekin vanavedessä palkintopallille nousevat Sanni ja Pyhimys, joiden perässä seuraavat Paperi T, Reino Nordin, Jenni Vartiainen, Evelina, Juha Tapio, Cledos sekä Apulanta.

Ilosaarirockista löytyy myös perinteinen Soundi-lava, jolla nähdään viikonlopun kuluessa muun muassa Mara Balls, Huora, Ursus Factory, M sekä Spotifyn listaltakin löytyvä Cledos. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa!

Joensuussa nähdään!

Lisää luettavaa