Ilouutisia Raskasta joulua -kiertueen peruuntumisesta pettyneille: ainutlaatuinen livestriimikeikka tulossa!

Sanni Pohjalainen

Peruuntuneelle Hartwall-areenan konsertille on myös varmistunut uusi päivämäärä.

Perinteinen Raskasta joulua -kiertue jouduttiin tänä vuonna pahentuneen koronatilanteen vuoksi lopettamaan kesken jo kahden keikan jälkeen. Pettyneille faneille on kuitenkin tiedossa lohtua uniikin livestriimikonsertin muodossa.

Raskasta joulua -artistijoukko tulee näyttöpäätteiden kautta kotisohville lauantaina 19. joulukuuta klo 19.00. Striimikeikan puitteina toimii iso konserttitalo, jossa esityksiä taltioidaan useassa lokaatiossa kuten muun muassa konserttisalin aulassa. Keikalla ovat mukana kaikki tämän vuoden solistit eli Noora Louhimo, André Linman, Kimmo Blom, Marko Hietala, Ilja Jalkanen, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Antti Railio, Tommi Salmela ja Ville Tuomi.

Striimikonsertin lippujen myynti alkaa Lippupisteessä ja Raskasta joulua -nettisivuilla maanantaina 7.12. kello 9. Lipulla on hintaa 19,90 euroa.

Raskasta joulua -ryhmä tiedottaa myös, että tälle vuodelle suunniteltu Hartwall-areenan konsertti siirtyy ja uusi päivämäärä on 19.12.2021. Tämän vuoden konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna. Liput voi myös halutessaan palauttaa 31.1.2021 mennessä Ticketmasteriin.

Ensi vuoden Raskasta joulua -kiertueesta tiedoteaan tarkemmin myöhemmin.