Niin vain joutui Raskasta joulua -kiertuekin taipumaan koronan edessä – Loput keikat peruttu, Hartwall-areenan konsertti siirtyy

Sanni Pohjalainen

Lyhyeen loppui sekin ilo.

Perinteinen Raskasta joulua -kiertue ei ehtinyt kovin kauaa levittää joulun ja livemusiikin ilosanomaa, kun se joutui taipumaan koronan edessä. Viime viikolla Oulusta ja Porista käynnistyneen kiertueen tämän vuoden loput konsertit perutaan huonontuneen virustilanteen vuoksi – poikkeuksena lauantaille 19.12. suunniteltu Helsingin Hartwall-areenan konsertti, joka siirtyy ensi vuodelle.

”Yleisön, artistien ja konsertin työntekijöiden turvallisuus on meille tärkeintä, ei tässä ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tämän vuoden kiertue tähän. Toivomme Hartwall-areenan keikoille liput ostaneilta vielä hieman malttia, että saamme järjesteltyä konsertin siirtoon ja lippujen käsittelyyn liittyvät asiat valmiiksi. Palaamme lisätiedoin viimeistään perjantaina”, kommentoi kiertuetta järjestämässä ollut Kari Penttinen.

Muiden kaupunkien osalta ostetuista lipuista saa rahat takaisin palauttamalla liput 31.1.2021 mennessä Lippupisteeseen tai Ticketmasteriin. Tarkemmat ohjeet palautuksille löytyvät lippukauppojen nettisivuilta.

Nyt siirtyvän Hartwall-areenan keikan lisäksi syksylle 2021 on suunnitteilla täysmittainen kiertue. Ensi vuoden Raskasta Joulua -kiertueesta tiedotetaan keväällä.