John Lydonin keikka peruttiin kiertuemanagerin edesottamusten takia – ”Tämänkaltaisen käytöksen päivät ovat mennyttä”

Sex Pistolsin keulilta tutun John Lydonin oli määrä soittaa keikka eilen (25. lokakuuta) Glasgow’ssa osana I Could Be Wrong, I Could Be Right -kirjakiertuettaan. Konsertti kuitenkin peruutettiin nykypäivänä suhteellisen harvinaisesta syystä.

”Valitettavasti John Lydonin kiertuemanagerin aggressiivisen käytöksen ja useamman henkilökuntani jäsenen pelottelun takia tämän illan konsertti on peruttu”, The Pavilion Theatre tiedottaa.

”Tämänkaltaisen käytöksen päivät ovat mennyttä”, lausunnossa jatketaan. ”Meillä on nollatoleranssi niin fyysisiä kuin verbaalisiakin väärinkäytöksiä kohtaan, ja tämä käytös on jatkunut jo viimeiset kaksi viikkoa.”

”Olemme pahoillamme mikäli tämä vaikuttaa teihin, mutta emme yrityksenä hyväksy tämänkaltaista asennetta työntekijöitämme kohtaan keneltäkään, asiakkaat ja kiertuehenkilökunta mukaan lukien.”

Konsertti oli alunperin tarkoitus järjestää marraskuussa, mutta se siirrettin pandemian takia. Lydonin leiristä ei ole vielä tapausta kommentoitu, mutta miehen Twitter-tilillä peruutuksesta tiedotettiin seuraavasti:

”Glasgow Pavilion on yllättäen peruuttanut tämäniltaisen keikan. Meitä informoitiin asiasta kello 14:48.”