Joululevy The Smashing Pumpkinsilta? – Kyllä, sellainenkin pyörii Billy Corganin mielessä

Corgan haluaisi tehdä levyn, jota voisi kuunnella lastensa kanssa joulukuusen äärellä.
20.11.2018 10:35

Billy Corgan aikoo käyttää joulunpyhät rentoutuen ja The Smashing Pumpkinsin joululevyä suunnitellen, selviää tuoreesta USA Todayn haastattelusta. Corgan sanoo ajatuksen nimittäin kutkutelleen takaraivossa jo jonkun aikaa.

”Yritän ehkä käyttää joulun henkeä hyväkseni ja saada ainakin konseptin jotenkin kasaan”, Corgan toteaa ja avaa, millainen levy hänellä on mielessään.

”Olen julkaissut kaksi joululaulua ja mielestäni olisi hyvä tehdä ne uudelleen sen levyn kontekstissa. Luultavasti se olisi akustispainotteinen, olisi ehkä hieman outoa tehdä jotain villiä joululevyä. Toisaalta pidän myös Jingle Bell Rockista, joka on periaatteessa 50-luvun rockabillyä.”

”Kun ajattelen joulumusiikkia, mieleeni tulee yleensä jotain sellaista, jota kuunnellaan kuusen ympärillä lasten kanssa eikä mitään sellaista, jonka tahtiin voisi rokata. Joten en pysty näkemään meitä tekemässä mitään rokkijoululevyä.”

Ajatuksen taustalla lienee myös se seikka, että 51-vuotias Corgan on tätä nykyä kahden lapsen isä. Kotona odottavat nimittäin kaksivuotias poika sekä lokakuussa syntynyt tytär.

”Lasten saaminen näin myöhään on ollut aika villi seikkailu. Olen iloinen, että odotin, koska nyt olen todella valmis olemaan läsnä ja rakastamaan lapsiani parhaan kykyni mukaan. Mutta samalla ymmärrän, miten vaikea juttu vanhemmuus on kenelle tahansa. Se vaatii todella energiaa ja omistautumista. Ihailen kaikkia niitä vanhempia, jotka hoitavat hommansa hienosti.”

Lisää luettavaa