Judas Priestin ja AC/DC:n levyt purkissa

Brittiläinen hevilegenda Judas Priest on saanut valmiiksi kuudennentoista studioalbuminsa. Kahden vuoden työn tuloksena syntyi albumi nimeltä Nostradamus. Tämä tuplamittainen levy kertoo 1500-luvulla eläneen Nostradamus -ennustajan tarinaa ja se on samalla Judas Priestin historian ensimmäinen konseptialbumi. Kokonaiskestoa löytyy noin sadan minuutin edestä.

– Nostradamuksen elämä on erittäin hyvin dokumentoitu ja me halusimme alleviivata niitä tärkeimpiä kohtia. Loimme sitten musiikin ja sanat siihen tunnelmaan, joita Nostradamus meissä herätti, laulaja Rob Halford kertoo.

Kuuntele levyn nimibiisi täällä.

Judas Priest aloittaa maailmankiertueensa Helsingistä, kun yhtye konsertoi jäähallissa 3.6. Myöhemmin kesällä orkesteri jatkaa muun muassa Pohjois-Amerikkaan, jossa odottaa kiertue Heaven And Hellin, Motörheadin ja Testamentin kanssa.

Myös AC/DC on saanut uuden studioalbuminsa nauhoitukset päätökseen ja loppuvuodesta ilmestyvä albumi on parhaillaan miksattavana. AC/DC purkitti odotetun pitkäsoittonsa Kanadan Vancouverissa kahden tuottajan (Mike Fraser ja Brendan O’Brien) kanssa. Yhtyeen solisti Brian Johnson on myös kertonut bändin lähtevän kiertueelle studioalbumin myötä.

www.judaspriest.com

www.acdc.com