Jukka Immonen Warner Musicin A&R-johtajaksi Asko Kallosen paikalle – myös Immosen Fried Music -yhtiö myytiin Warnerille

5.10.2023 10:33

Jukka Immonen on nimitetty Warner Music Finlandin Head of A&R:ksi, kertoo tiedote. Immonen aloittaa toimessa 1. tammikuuta 2024. Samalla kerrotaan, että Warner Music ostaa myös Immosen perustaman The Fried Music levy-yhtiön liiketoiminnan.

Immonen astuu Head of A&R -tehtävänsä jättävän Asko Kallosen saappaisiin. Musiikkialan pitkäaikainen veteraani Kallonen toimii jatkossakin Warnerin A&R-konsulttina.

Musiikkiyleisö tuntee Immosen parhaiten tuottajana. Hän on työskennellyt muun muassa Jenni Vartiaisen, Anna Puun, Mariskan, Elastisen, Vesalan ja Antti Tuiskun kanssa. Vuonna 2002 Immonen perusti The Fried Musicin, jonka artisteihin ovat kuuluneet esimerkiksi Anna Puu ja Knipi.

”Jukka on paras valinta johtamaan Warner Music Finlandin A&R-tiimiä jatkossa. Hän on laajasti menestynyt tuottajana ja osoittanut loistavia A&R-taitoja kehittäessään artisteja ja biisinkirjoittajia Fried Musicin kanssa. Lisäksi olen erittäin iloinen voidessani tuoda hänen yrityksensä levy-yhtiötoiminnan Warner Musicille”, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström kertoo tiedotteessa.

”En voisi olla iloisempi voidessani toivottaa Jukan tervetulleeksi uudeksi Head of A&R:ksi. Hän on todistetusti auttanut artisteja kehittymään ja loistamaan. Odotan innolla, että hän pääsee tutustumaan rosteriimme ja kiinnittämään uusia mielenkiintoisia tulevaisuuden tähtiä”, Warner Music Finlandin General Manager ja tuleva toimitusjohtaja Ramona Forsström jatkaa.

”Olen innoissani uudesta roolistani Warner Music Finlandin Head of A&R:nä. Warnerin tiimi on täynnä lahjakkaita ja motivoituneita ammattilaisia ja odotan innolla työskentelyä heidän kanssaan. Minusta tuntuu, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet myös viedä lisää suomalaisia artisteja kansainvälisille markkinoille”, Immonen itse kommentoi.

Lisää luettavaa