Julkaistaanko Slipknotin vuosia hyllyllä pölyttynyt albumi vihdoin ja viimein? Corey Taylorilla on faneille hyviä uutisia

Laulaja sanoo olevan syypää siihen, ettei levyä ole saatu vieläkään pihalle.
14.8.2023 19:52

Slipknot työsti vuonna 2008 julkaistun All Hope Is Gone -albumin ohessa levyllisen verran bändin totutusta tyylistä huomattavasti poikkeavampaa ja kokeellisempaa tavaraa, jota on saatu kuultavaksi toistaiseksi vain yhden biisin verran All Hope Is Gone -levyn Til We Die -bonusraidan merkeissä. Yhtye on kuitenkin aika ajoin puhunut tämän hyllylle päätyneen Look Outside You Window -albumin julkaisusta ja yhtyeen perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan paljastikin bändin olleen lähellä laittaa levy julki 2019 joulumarkkinoille, mutta tuli lopulta toisiin aatoksiin. Alkuvuodesta Crahan sanoi levyn mahdollisesti ilmestyvän kuluvan vuoden aikana, mutta hiljaista on ollut sillä rintamalla tähän saakka.

Tuoreessa NME-lehden haastattelussa laulaja Corey Taylor, joka julkaisee nyt syksyllä toisen sooloalbuminsa CMF2, sanoo olevansa syypää siihen, ettei Slipknotin ”kadonnutta” levyä ole vieläkään tuotu päivänvaloon. Hän myös lupaa, ettei fanien tarvitse enää kauaa odottaa levyn ilmestymistä.

”Hauska juttu, että otit tämän puheeksi, sillä puhuin asiasta juuri pari päivää sitten Clownin kanssa. En ollut tajunnut sitä, mutta hän sanoi: ’Sinä olet yksi syy, miksi levyä ei ole vielä julkaista, koska julkaiset jatkuvasti omia juttujasi, jotka menevät ristiin sen kanssa!’ Olin ihan, että ’Voi paska, mikset ole sanonut mitään? Olisin voinut jarrutella!’ Kuulostaa siltä, että hänellä on mielessään tietty julkaisupäivä, jonka hän haluaa lyödä lukkoon. Olen luvannut, etten julkaise mitään, mikä pilaisi sen”, Taylor toteaa.

”Olen melko varma, että ensi vuonna se vihdoin tapahtuu.”

Taylor sanoo kuunnelleensa levyä ihan vastikään ja sanoo sen olevan todella upeaa ja erilaista kamaa.

”Ihmiset varmasti kuvittelevat sen kuulostavan siltä, miltä he ajattelevat Slipknotin kuulostavan. Mutta he tulevat erehtymään – se ei kuulosta miltään, mitä Slipknot on tähän asti tehnyt. Se on aivan oma juttunsa. Minulle se on todellakin kauan kadoksissa ollut levy. Sen musiikki on todella kaunista – sillä on mukana hienoimpia melodioita, joita olen tehnyt. Ja Clown teki sillä todella hienoa työtä. Olen varma, että ihmiset tulevat pitämään siitä.”

Lisää luettavaa