Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisbiisi sai kylkeensä musiikkivideon – Nostaa pöydälle loskan, jota netissä artistien päälle syydetään

Ajatuksia herättävän videon on ohjannut ja käsikirjoittanut Viivi Huuska.
13.2.2024 09:19

Käärijä ja Erika Vikman julkaisivat viime viikolla yhteiskappaleen Ruoska, joka esitettiin myös viime viikonloppuna järjestetyssä Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa. Nyt kappale on saanut kylkeensä kantaaottavan musiikkivideon, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Viivi Huuska. Katso video ylempää.

Käärijä järjestää Helsingissä Pasilan Böle-areenalla lauantaina 4.5. ”kevään ainoat bileet”, johon kuuluu ikärajaton päiväkonsertti sekä täysi-ikäisille suunnattu pidempi iltakonsertti, jolloin lavalla nähdään Erika Vikmanin lisäksi muitakin yllätysvierailijoita. Liput päivä- ja iltatapahtumiin ovat myynnissä Lippupisteessä.

”Pienen keikkatauon jälkeen akut tulee olemaan ladatut ja fiilis korkealla, kun kevään ainoat bileet pärähtää käyntiin. Toivon, että jengi pääsee mestoille ja pidetään yhdessä hullut bileet. Hikeä ei tuu puuttumaan tältäkään keikalta”, Käärijä hehkuttaa.

Lisää luettavaa