Kari Peitsamo heitti nykyisistä Peer Günt -miehistä koostuvan rytmiryhmänsä pois lavalta ja perusti uuden bändin entisten Peer Günt -miesten kanssa

Peitsamo vaihtoi uuden Peer Güntin vanhaan Peer Güntiin.

Todistusaineistoa Kari Peitsamon Twitter-tililtä.

Kari Peitsamo, tunnetusti nopea ja arvaamaton käänteissään. Vielä ennen viikonloppua miehellä oli levynkin julkaissut Shöcking Blü -yhtye nykyisen Peer Güntin rytmiryhmän (Pete Pohjanniemi ja Sakke Koivula) kanssa, mutta ilmeisesti ryhmä on nyt lopullisesti historiaa.

Kuten Peitsamo itse twiitissään todistaa: ”Viime viikonloppu ei mennyt aivan putkeen. Heitin komppiryhmäni lavalta. Olen pahoillani!!”

Shöcking Blü -leiristä vahvistetaan bändin olevan historiaa.

Basisti Pohjanniemi kommentoi aihetta tähän tapaan:

– Ihmetyttää, ettei 40 vuoden jälkeenkään Kari kykene soittamaan rockbändissä, jossa on muitakin kuin Kari itse. Mutta kolme keikkaa viidestä Shöcking Blü soitti jopa hyvin kun Kari jaksoi yrittää. Kaksi muuta meni aivan reisille sen sekoilun takia. Nolottaa yleisöjen puolesta, onneksi saivat rahansa takaisin.

Rumpali Koivulallakaan ei ole kauniimpaa kerrottavaa lyhyeksi jääneestä yhteistyöstä:

– Se eka Raahen keikka oli jo niin katastrofi, että olis pitäny lopettaa siihen niin kuin aluksi meinattiin. Tehtiin kuitenkin säälistä kun oli luvattu. Järkkärithän heitti sitten Karin lavalta Lohjan keikalla.

No, nyt on Peitsamolla jo täysin uudet kuviot kehissä. Uusissa twiiteissään Peitsamo nimittäin poseeraa entisten Peer Günt -miesten (ja sittemmin Dog Days Revolutionissa vaikuttaneiden) Teijo ”Twist Twist” Erkinharjun ja Teijo ”Tsöötz” Kettulan kanssa.

Yhtyeellä on jo nimikin: Devil’s Milk. Levykin on kuulemma tulossa. Ja rundi.

Toivotaan Devil’s Milkille pitkää ikää! Tai ainakin pidempää kuin Shöcking Blülle.

EDIT: Lisätty Pohjanniemen ja Koivulan kommentti. Peitsamolta on pyydetty lisäselvitystä asiaan.