Kesärauha julkisti uusia esiintyjiä: Jungle, Sweatmaster, Xysma, Planningtorock, Billy Nomates…

Jungle.
EPA-EFE / TIAGO PETINGA / AOP

Festarijulkistusten tahti kiihtyy kesän lähestyessä, ja nyt on Turun Kesärauhan vuoro julkistaa uusia esiintyjiä. Kaikenmoiseen urbaaniin musiikkiin keskittynyt festivaali on saanut listoilleen sekä koti- että ulkomaisia lisäyksiä.

Ulkomaisia vahvistuksia tapahtumassa ovat brittiläinen neo soul -ryhmä Jungle, Boltonissa varttunut ja myöhemmin Berliiniin siirtynyt Planningtorock sekä brittiläisen postpunk-perinteen jatkaja Billy Nomates. Kotimaisia lisäyksiä ovat esiintymislavoille palaava Sweatmaster, Xysma, Ruusut, Scandinavian Music Group, Punomo, Astrid Swan, Onni Boi ja Markus Perttula.

Tapahtuman aiemmin julkistettuja tähtiä ovat muun muassa Wolf Alice, José González, Viagra Boys, First Aid Kit, Gasellit, Pariisin kevät, Olavi Uusivirta ja Atomirotta. Kesärauha järjestetään Turun Linnanpuistossa 10.–12. kesäkuuta. Festivaalin yhden ja kahden päivän liput tulevat myyntiin perjantaina 11. helmikuuta hintaan 95–115 euroa. Kolmen päivän liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 135 euroa. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.