Ketkä soittavat Ghostin kiertuekokoonpanossa? ”Nimettömien ghoulien” nimet julkistettiin

Ghostin ”nimettömät ghoulit” ovat nykyään Monty Python -henkisesti ”ei-aivan-nimettömiä ghouleja”. Blabbermouth kertoo, että kreikkalaisella Ghost-fanisivulla julkaistiin kuva, jossa näkyy koko Ghostin juuri päättyneellä Euroopan-kiertueella kulkenut porukka. Tämä ryhmä kävi siis myös Suomessa huhtikuussa.

Kuvassa ovat joukon jatkona myös perinteisesti nimettöminä pysyvät Ghostin rivimuusikot. Ilmeisesti yhtyeessä soittavat nyt Chris Catalyst, Per Eriksson, Cos Sylvan, Hayden Scott, Jutty Taylor, Laura Scarbourough, Mad Gallica ja Sophie Amelkin. Se on tietysti eri asia, jatkaako sama ryhmä muualle maailmaan. Kesäkuussa Ghost nähdään Ranskan Hellfestissä, ja elokuussa alkaa sitten Yhdysvaltain-kiertue.

Muusikot ovat vähemmän yllättäen veteraaneja monista muista bändeistä. Per Eriksson on soittanut ainakin Katatoniassa ja Bloodbathissa, Chris Catalyst on vaikuttanut muun muassa The Sisters of Mercyssä ja Ugly Kid Joessa, Hayden Scott on toiminut kiertuejäsenenä Paramoressa ja Awolnationissa, Sophie Amelkin on kunnostautunut myös näyttelijänä ja Cos Sylvan, Mad Gallica sekä Laura Scarbourough ovat tehneet musiikkia ihan itsekseen. Hyvä jos Ghostin jäsenistöön on saatu rauha aikaiseksi, kun entisen kokoonpanon sotkuja on selvitelty oikeudessa asti!