Kitaristilegendat yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa samalla kappaleella – lopputulos on melkoista riffittelyn ja melodisen sooloilun juhlaa

29.3.2024 21:53

Maailman kovimpiin kitaristeihin lukeutuvat Joe Satriani ja Steve Vai ovat julkaisseet kautta aikain ensimmäisen yhteisen kappaleen. Biisi kantaa nimeä The Sea of Emotion, Pt. 1, ja se tarjoaa esimakua herrojen tulevalta yhteiseltä albumilta.

Kitaristien yhteistyö ei rajoitu pelkästään uusiin julkaisuihin, sillä kaksikko kiertää parhaillaan yhdessä Pohjois-Amerikkaa.

”Kun päätimme Steven kanssa, että oli tullut aikaa tehdä yhteinen albumi, mieleeni pulpahtivat välittömästi vaatimattomat lähtökohtamme, mistä tulimme ja teiniaikojen rock’n’roll unelmat ja toiveet”, Satriani kommentoi.

”Tämä kappale ja sen kaksi lisäosaa ovat saaneet inspiraationsa valtavasta, kotikaupunkimme lukion läheisestä niitystä”, Vai lisää. ”Istuimme teineinä ihastelemassa tätä hämmästyttävää niittyä ja juttelimme tuntikausia elämän tarkoituksesta ja muista syvällisistä aiheista, joten nimesimme sen The Sea of Emotioniksi. 50 vuotta myöhemmin se on nyt ikuistettu melodioihin ja grooveen.”

Voit katsoa kappaleelle tehdyn videon alta.

Lisää luettavaa