Artisti: Steve Vai

Muistatko Steve Vain hirviökitaran? Tältä vekotin näyttää nuotteja aamupalaksi mussuttaessaan

Kitaravirtuoosi Steve Vai julkaisi uusimman albuminsa Inviolaten tammikuussa. Yksi mielenkiintoisimmista soitinteknisistä asioista levyn ilmestymisen aikoihin oli miekkoselle varta vasten rakennettu Hydra-kitara, jota kuullaan levyn aloituskappaleella Teeth of the Hydralla.

”Hylkää kaikki unelmasi menestyksestä” – Steve Vai kertoo tärkeimmät ohjeensa nuorille muusikoille

Brittiläinen Guitarist-lehti jututti uusimman numeronsa pääartikkeliin kitaramaestro Steve Vaita. Normaalin haastattelun lisäksi Vai sai kirjoittaa lehteen itse puheenvuoron, jossa tarjotaan uudemmille kitaristeille neuvoja sen suhteen, miten heidän kannattaisi edistää uraansa. Vain neuvo on yksinkertainen: unohda se ura, keskity mieluummin tekemään sitä mistä nautit eniten.

Siinä se on: esittelyssä Steve Vain kitarahirviö Hydra, joka varmaan saalistaa öisin lähimetsässä pieniä eläimiä

Kaikenlaista sinulla saattaa kotonasi olla, mutta tällaista ei varmasti varastosta löydy. Steve Vai esittelee Youtubessa Hydra-kitaraansa, jolla riittää nimensä mukaisesti päitä kuin antiikin tarujen hirviöllä. Vai kertoi jo viime vuoden puolella hommanneensa tulevalle albumilleen aivan erityisen soittimen, ja nyt vekotinta esitellään perinpohjaisesti mainosvideolla. Katso alempaa.

Steve Vai esittelee jälleen kykyjään – kitarajumala kääntää katseensa antiikin Kreikan jumalten suuntaan

Steve Vai raottaa tulevaa albumiaan taas yhden kappaleen verran. Kitaravirtuoosin Inviolate-levy julkaistaan 28. tammikuuta, ja nyt yleisön kuultavaksi tuodaan sellainen ohjelmanumero kuin Zeus in Chains. Kuuntele alempaa!