”Koko metalliyhteisön häpeätahra” – Dee Snider tylyttää Iced Earthin Jon Schafferia harvinaisen tylyin sanankääntein

19.4.2021 08:45

Twisted Sister -laulaja Dee Snider ei säästele sanojaan tuoreissa Twitter-viesteissään. Snider suomii Yhdysvaltain kongressitalon mellakaan osallistunutta Jon Schafferia sellaisella tarmolla, että sivustakatsojallakin alkavat jo korvat punottaa. Viesteistä uutisoi muun muassa Consequence of Sound.

”Tämä paskaläjä on koko metalliyhteisön häpeätahra! Ensin hän saattaa meidät häpeään terroristisilla tempuillaan, ja sitten hän alkaa vasikoida omiaan kevyemmän tuomion toivossa! Miehisty, saatana! Ota vastuu teoistasi!” Snider kirjoittaa.

Schaffer osallistui Washingtonin kongressitalon mellakkaan viime loppiaisena. Hänen tapauksessaan toimii vielä raskauttavana seikkana se, että hän kantoi mukanaan pippurisumutetta, mikä katsotaan aseistautumiseksi. Hiljattain uutisoitiin, että Schaffer myönsi syyllisyytensä ja ryhtyi yhteistyöhön viranomaisten kanssa tuomiotaan lyhentääkseen. Hän on luvannut tarjota tietoja äärioikeistolaisesta Oath Keepers -järjestöstä.

”Olen tavallaan iloinen, että hän ryhtyi vasikaksi, mutta se kertoo paljon hänen luonteensa lujuudesta. Minut kasvatettiin toisin. Jos rikot lakia, niin pidä turpasi kiinni ja kestä seuraukset”, Snider kirjoittaa.

”Sanon tämän nyt selvästi: kenenkään ei pitäisi koskaan kavaltaa ystäviään, perhettään tai seuralaisiaan. Se on heikkoa paskaa. Kaikki ovat nykyään kovia tyyppejä, kunnes jäävät kiinni. Sitten aletaankin syyttää kaikkia muita.”

Lisää luettavaa