Kovan luokan Rockfest-huhuja liikkeellä – festivaalista näyttää muotoutuvan melkoinen mammuttitapahtuma

(EDIT 14:00: Disturbedin somepäivityksestä uutisoi ensin Aamuposti, ei Aamulehti.)

Kun viime kesänä Rockfest pystyi rehentelemään sellaisilla esiintyjillä kuin Judas Priest, Ozzy Osbourne, Marilyn Manson ja Avenged Sevenfold, on tapahtumalla ollut vähän paineita saada ensi vuodeksi yhtä kovaa kattausta. Tämänhetkisten tietojen valossa näyttää siltä, että hommassa on onnistuttu – Hyvinkäälle kun on tulossa taas iso kasa klassisen rockin ja metallin jättiläisiä.

Tähän mennessä on julkistettu, että Slipknot, Disturbed ja Ritchie Blackmoren Rainbow konsertoivat Hyvinkäällä ensi kesänä. Toverilehtemme Rumba kuitenkin äkkäsi, että Disturbed on jakanut somekanavissaa epähuomiossa keikkamainoksen, jossa näkyy myös julkistamattomia orkestereita: nimittäin sellaiset alansa suuruudet kuin Kiss ja Def Leppard. Asiasta uutisoi jo eilen Aamuposti.

Kissin suhteen tämä olisi ihan järkeenkäypä veto, kun yhtye kuitenkin lähtee jäähyväiskiertueelle ja soittaa noihin aikoihin Ruotsissa. Def Leppard on enemmän villi kortti, mutta varmasti useimmille kasarirockin ystäville tervetullut kiinnitys. Bändi nähtiin edellisen kerran Suomessa South Park -festareilla vuonna 2015.

Varmistuksia odotellessa! Olisihan tuossa kova kaarti kasassa, jos Kiss, Def Leppard, Disturbed, Slipknot ja Rainbow nähtäisiin saman viikon sisään. Rockfest järjestetään 7.–9. kesäkuuta, ja Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.