Kummeli kiertää jälleen – koomikkoryhmä ilmoittaa lähtevänsä ensimmäiselle jäähyväiskiertueelleen

20.4.2023 10:17

Kummeli-sarjasta tuttu koomikkoryhmä Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela ja Olli Keskinen nähtiin viimeksi tien päällä 12 vuotta sitten. Nyt heti perään vuonna 2023 on sitten tiedossa uusi kiertue, ja tämä onkin huomionarvoinen tapaus: kysymyksessä on ”ensimmäinen jäähyväiskiertue”, minkä voi tietysti tulkita monella tavalla.

Onko tästä kehkeytymässä Mötley Crüe- ja Kiss -henkinen ruljanssi, jossa jäähyväisiä jätetään harva se vuosi? Vai kenties Raptori-tyyppinen lopettaminen, että comeback suoritetaan aina vuosikymmenen välein? Vai onko mahdollista, että porukka jossain vaiheessa hyvästelee Speedyn ja Sakun, Mauno Ahosen, Matti Näsän ja muut rakastetut hahmonsa kerta kaikkiaan?

Ainakin tulevasta kiertueesta kertova tiedote on asiallista kamaa. Ilmoitus alkaa näin:

Maan ehkä toiseksi kovin koomikkoryhmä Kummeli on lähdössä jälleen kiertueelle. Edellinen kiertue tehtiin 12 vuotta sitten.

Tämänkertaiselle rahastukselle on annettu nimeksi Ensimmäinen Jäähyväiskiertue.

Kysyimme Timolta ja Heikeiltä mitä kiertue pitää sisällään, johon Silvennoinen hauskasti vastasi: ’Mitä sä jätkä nillität, aina on jotain keksitty, kysy Kahilaiselta’.

– Kahilainen taas kommentoi näin: ’Se hevimies ja ehkä pingviineistä ainakin se toinen on lavalla’.

– Hela ja Keskinen eivät vastanneen yhteydenottopyyntöihin.

Sillä lailla! Silvennoisen, Kahilaisen, Helan ja Keskisen mukana kiertää ainakin Kontio & Parmas -tv-sarjasta tuttu entinen patologi, Valkeakosken terveyskeskuksen ronski ylilääkäri Sirkka eli Kaisa Hela. Tulevan kiertueen esiintymispäivämääriä ei ole tiedotteeseen listattu, mutta eiköhän ne sieltä pian tule julki. Marras–joulukuussa se joka tapauksessa tapahtuu.

Lisää luettavaa