Kuopiorock julkisti esiintyjiä: Megadeth, Amorphis, Battle Beast, Michael Monroe, Klamydia, Apulanta…

7.2.2023 10:01

Niinhän sitä aiemmat uumoilut osuivat oikeaan. Megadeth todella saapuu ensi heinäkuun lopussa Suomeen, ja itse asiassa tänne saatiin parikin tilaisuutta nähdä Dave Mustainen johtama pataljoona keikalla. Aiemmin aamulla uutisoitiin Megadethin Qstock-keikasta, ja nyt kävi ilmi, että bändi konsertoi myös Kuopiorockissa. Hyvä!

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Kuopiorock julkisti Megadethin lisäksi kunnioitettavan kavalkadin kotimaisia yhtyeitä. Festivaalin esiintyjälistalle on kiinnitetty Amorphis, Apulanta, Klamydia, Happoradio, Michael Monroe, Poets of the Fall, Battle Beast, Silver Bullet, Rosy Dream, Mariska, Atomirotta, Los Bastardos Finlandeses, Appendix, Huora, Luna Kills, Kaikkeus ja Samae Koskinen. Luulisi tuosta löytyvän jotain jokaiselle

Tapahtuman aiemmin julkistettuja tähtiä ovat VV, Haloo Helsinki, Samu Haber, Ismo Alanko, Popeda, The 69 Eyes, Epica, Paleface, Vesterinen Yhtyeineen, Apot, Turmion Kätilöt, Beast in Black, Stam1na sekä Pelle Miljoona & Band. Pääsylippuja voi kysellä Tiketistä ja Lippupisteestä, ja hintaa peruspileteillä on sellaiset 89–145 euroa.

Lisää luettavaa