Kuuman festarikesän 2024 odotus alkakoon: Provinssi julkisti ensimmäiset kiinnityksensä

30.8.2023 11:00

Niin se alkaa olla festarikesä 2023 historiaa. Vaan ei hätää, käännetään sitten katse eteenpäin: festarikesän 2024 esiintyjätietoja alkaa pikkuhiljaa tipahdella julki. Seinäjoen Provinssi on yksi ensimmäisistä isoista festareista, jotka kertovat, mitä tuleman pitää.

Provinssissa esiintyvät ensi vuonna brittiläiset Bring Me The Horizon ja Nothing But Thieves sekä kotimainen Blind Channel. Näistä ensin mainittu sheffieldiläisyhtye nähtiin Seinäjoella viimeksi vuonna 2019 ja Nothing But Thieves puolestaan saapuu Provinssiin ensimmäistä kertaa. Rokkihommilla ja säröisillä kitaroilla siis avataan peli tällä kertaa!

”Bring Me the Horizon on ollut yksi kävijöidemme eniten toivomista esiintyjistä edellisen käyntinsä jälkeen ja toivotamme heidät avosylin takaisin. On myös erityisen hienoa päästä julkaisemaan Nothing But Thievesin ja Blind Channelin kaltaisia urallaan kovassa nousukiidossa olevia nälkäisiä yhtyeitä, ja olen varma että näistä keikoista tullaan puhumaan vielä vuosien päästä”, festivaalijohtaja Ville Koivisto kertoo tiedotteessa.

Lisää artistijulkistuksia on luvassa kuluvan vuoden aikana. Provinssi juhlitaan 27.–29.6.2024. Tapahtumaan voi jo ostaa lippuja alkaen hintaan 179 euroa, ennakkomyynti hoidetaan festivaalin omien verkkosivujen kautta.

Lisää luettavaa