Kyllä kannattaa palvoa saatanaa – Ozzy Osbourne tietää, miten koronavirus vältetään

12.10.2021 09:59

Mikäli covid-19 askarruttaa, mutta rokotteen ottaminen ei kiinnosta ja maskien käyttökin tuntuu ikävältä, Ozzy Osbourne tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon taudin karkottamiseen. Kuten useimmissa ihmiselämän tärkeissä asioissa, tässäkin kannattaa kääntyä pimeyden voimien puoleen. Katso nyt vaikka Ozzyä: samalla kun hänen läheisensä kärvistelevät covidin kourissa, kaikissa maailman myrkyissä marinoitu laulaja porskuttaa menemään.

”Minun vaimoni sai tartunnan, samoin tyttäreni, mutta minä en ole koskaan saanut sitä. Saatanan palvomisella on hyvät puolensa!” Osbourne kertoo Metal Hammerille.

Lehti väittää artikkelissaan, että Ozzyn lausunto olisi annettu kieli poskessa. Uskoo ken tahtoo! Ave Lucifer ja sitä rataa.

Mitä Osbournen terveydentilaan noin muuten tulee, pimeyden ruhtinas ei valitettavasti ole yhtä auttavainen muiden ongelmien kanssa. 72-vuotias Ozzy kertoo kärsivänsä parin vuoden takaisen kaatumisen sekä muiden vanhempien onnettomuuksian aiheuttamista pahoista niskasäryistä.

”Kärvistelen tämän hemmetin murtuneen niskan kanssa, lisää leikkaushoitoa ilmeisesti tarvitaan. Käyn nyt fysioterapiassa”, Osbourne kertoo.

Sisukas laulaja puuhaa kuitenkin uutta levyä, jonka on tarkoitus tulla julki tässä joskus lähivuosina. Tarkempaa aikataulua ei ole kerrottu, mutta tiettävästi levylle on äänitetty jo 15 kappaletta ja albumilla kuullaan vierailijoina ainakin Zakk Wyldeä, Eric Claptonia ja Jeff Beckiä.

Lisää luettavaa